Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/snelcbdo/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 454
085 130 22 54 06 50571817

Medi Hemp

Je bent nu hier:

Medi Hemp is een groothandel in levensmiddelen die gelegen is in Beverwijk. Het is het enige Nederlandse merk met een biologisch certificaat en Skal certificering. Dit houdt in dat ze produceren volgens de streng gecontroleerde Europese biologische richtlijnen. De producent moet zich altijd houden aan deze eisen en er voor zorgen dat de gehele productie van een constant hoge kwaliteit is. Skal is een onafhankelijke organisatie die de gebruikte grondstoffen en productiemethoden onderzoekt.  Omdat het gehele proces gecontroleerd word is er dus geen enkel risico voor de gezondheid van andere mensen of dieren.

Medihemp heeft haar bekendheid te danken aan het samenvoegen van gezondheidsproducten en hennep. Ze zijn van een 15 hectaren hennep veld in Oostenrijk doorgegroeid tot meer dan 400 hectaren! Duurzaamheid is erg belangrijk voor het familiebedrijf. De  geoogste hennep is zelfs gebruikt in het isolatiemateriaal van het vestigingsgebouw van het bedrijf!

Winkelwagen
preloader